085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Opslagruimte Roosendaal
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een opslagruimte in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een opslagruimte die werkzaam is in Roosendaal

Motorstalling in Roosendaal

Heeft u een motor en wilt u die graag droog en veilig stallen in de wintermaanden? Wij bieden in Roosendaal motorstalling aan tegen zeer scherpe prijzen! Deze motorstalling is voornamelijk bedoeld voor particuliere motorrijders, maar ook voor garagehouders die te weinig stallingsplekken hebben: voor iedereen die motoren wil stallen bieden wij een geschikte motorstalling in Roosendaal! In de wintermaanden zorgt onze motorstalling ervoor dat uw motor winterbestendig staat. De ruimten zijn goed verwarmd, droog en schoon. Daarnaast worden de units zeer goed beveiligd. Wij bieden verschillende typen motorstalling aan in Roosendaal en omgeving:

– Budget (uw motor staat met meerdere motoren in een ruimte)
– Comfort (uw motor staat in een eigen ruimte)
– Comfort + (twee motoren van u staan in één unit)

Geïnteresseerd in onze motorstalling?

Onze stalling in Roosendaal is speciaal ingericht voor motoren. Ze beschikken over stopcontacten en we bieden tevens druppelladers aan voor €33,- op elke vestiging. Er kunnen geen andere spullen in de motorstalling op worden geslagen. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Voor meer informatie over onze motorstalling in Roosendaal en in de omgeving van Roosendaal kunt u ons bereiken via het  telefoonnummer 085 - 106 1600 of via het contactformulier. Een medewerker zal dan contact met u opnemen. Ook voor andere opslagruimte in Roosendaal kunt u bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een opslagruimte die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606