085 - 580 41 72

Opslagruimte nodig in Roosendaal?

Motorstalling in Roosendaal

Heeft u een motor en wilt u die graag droog en veilig stallen in de wintermaanden? Wij bieden in Roosendaal motorstalling aan tegen zeer scherpe prijzen! Deze motorstalling is voornamelijk bedoeld voor particuliere motorrijders, maar ook voor garagehouders die te weinig stallingsplekken hebben: voor iedereen die motoren wil stallen bieden wij een geschikte motorstalling in Roosendaal! In de wintermaanden zorgt onze motorstalling ervoor dat uw motor winterbestendig staat. De ruimten zijn goed verwarmd, droog en schoon. Daarnaast worden de units zeer goed beveiligd. Wij bieden verschillende typen motorstalling aan in Roosendaal en omgeving:

– Budget (uw motor staat met meerdere motoren in een ruimte)
– Comfort (uw motor staat in een eigen ruimte)
– Comfort + (twee motoren van u staan in één unit)

Geïnteresseerd in onze motorstalling?

Onze stalling in Roosendaal is speciaal ingericht voor motoren. Ze beschikken over stopcontacten en we bieden tevens druppelladers aan voor €33,- op elke vestiging. Er kunnen geen andere spullen in de motorstalling op worden geslagen. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Voor meer informatie over onze motorstalling in Roosendaal en in de omgeving van Roosendaal kunt u ons bereiken via het  telefoonnummer 085 - 580 41 72 of via het contactformulier. Een medewerker zal dan contact met u opnemen. Ook voor andere opslagruimte in Roosendaal kunt u bij ons terecht!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Roosendaal en omstreken

Hoofdvestiging