085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Opslagruimte Roosendaal
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een opslagruimte in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een opslagruimte die werkzaam is in Roosendaal

Beveiligde opslag

Woont u in Roosendaal of omgeving en heeft u bepaalde belangrijke bezittingen die u eigenlijk wel zou willen opslaan, maar weet u niet zeker of uw waardevolle spullen dan veilig zijn en goed beschermd? In Roosendaal bieden wij u de mogelijkheid voor beveiligde opslag. Of het nu gaat om belangrijke papieren, of om waardevolle spullen, in Roosendaal kunt u uw eigendommen laten opslaan in een droge, schone en vooral veilige opslag. Bij ons kunt u uw goederen met een gerust hart opslaan. Onze beveiligde opslag is voorzien van een eigen beveiliging en een klimaatregeling. Op deze manier staan uw eigendommen droog, schoon en veilig. U hoeft niet bang te zijn dat anderen erbij kunnen, alleen u heeft toegang tot uw beveiligde opslag.

Voordelen van beveiligde opslag

Als u kiest voor opslagruimte in Roosendaal, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw spullen. U weet zeker dat deze te allen tijde veilig zijn, en dat geeft u een gerust gevoel! Onze beveiliging garanderen wij door de volgende maatregelen;
• uniek unitalarm
• 24-uurs beveiliging
• hoogwaardig branddetectiesysteem
• luchtcirculatiesysteem
• camerabewaking
• alarmdienst en surveillanten

Wilt u meer informatie over beveiligde opslag in Roosendaal? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een opslagruimte die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606