085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Opslagruimte Roosendaal
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een opslagruimte in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een opslagruimte die werkzaam is in Roosendaal

Mini-opslag in Roosendaal

Woont u in Roosendaal of in de omgeving van Roosendaal en heeft u niet zo zeer last van ruimtegebrek, maar heeft u wel een klein aantal spullen die u constant in de weg liggen? Ligt uw zolder of garage bijvoorbeeld vol met spullen voor de wintersport, die slechts eenmaal per jaar worden gebruikt? U denkt misschien dat het huren van een opslagruimte een dure grap wordt, als u maar een paar dingen wilt laten opslaan. In Roosendaal en omgeving bieden wij u echter de mogelijkheid voor mini-opslag! Als u kiest voor het huren van deze opslagruimte in Roosendaal, betaalt u niet onnodig voor ruimte die u niet gebruikt. U kunt al kiezen voor opslagboxen vanaf één kubieke meter!

Voordelen van mini-opslag

Als u woont in Roosendaal of omgeving en u geen zolder of andere bergruimte tot uw beschikking heeft, biedt mini-opslag de uitkomst. Dankzij een persoonlijke code en een eigen sleutel heeft u toegang tot uw opslagbox. Zo heeft u zelf de volledige controle! Aan de beveiliging van onze mini-opslag stellen wij dezelfde eisen als aan onze reguliere opslagruimten. Zo is er continu videobewaking en wordt alles goed gecontroleerd.

Wilt u meer informatie over mini-opslag in Roosendaal? Neem dan  contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een opslagruimte die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606