Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mini-opslag in Roosendaal

Woont u in Roosendaal of in de omgeving van Roosendaal en heeft u niet zo zeer last van ruimtegebrek, maar heeft u wel een klein aantal spullen die u constant in de weg liggen? Ligt uw zolder of garage bijvoorbeeld vol met spullen voor de wintersport, die slechts eenmaal per jaar worden gebruikt? U denkt misschien dat het huren van een opslagruimte een dure grap wordt, als u maar een paar dingen wilt laten opslaan. In Roosendaal en omgeving bieden wij u echter de mogelijkheid voor mini-opslag! Als u kiest voor het huren van deze opslagruimte in Roosendaal, betaalt u niet onnodig voor ruimte die u niet gebruikt. U kunt al kiezen voor opslagboxen vanaf één kubieke meter!

Voordelen van mini-opslag

Als u woont in Roosendaal of omgeving en u geen zolder of andere bergruimte tot uw beschikking heeft, biedt mini-opslag de uitkomst. Dankzij een persoonlijke code en een eigen sleutel heeft u toegang tot uw opslagbox. Zo heeft u zelf de volledige controle! Aan de beveiliging van onze mini-opslag stellen wij dezelfde eisen als aan onze reguliere opslagruimten. Zo is er continu videobewaking en wordt alles goed gecontroleerd.

Wilt u meer informatie over mini-opslag in Roosendaal? Neem dan gratis contact met ons op via 0800-4445063 of vul ons contactformulier in!