085 - 580 41 72

Opslagruimte nodig in Roosendaal?

Opslagruimte in Zevenbergen nodig?

Woont u in Zevenbergen of in de buurt van Zevenbergen en bent u op zoek naar een opslagruimte? Via ons huurt u snel, goedkoop en gemakkelijk precies de juiste opslagruimte voor uw spullen. In onze opslagruimte staan uw eigendommen droog, warm en veilig opgeslagen. Onze opslagunits zijn voorzien van 24-uurs beveiliging, brandbeveiliging en camerabewaking. Ook zetten wij in Zevenbergen surveillanten in. U weet dus zeker, dat er niemand aan uw kostbare en waardevolle bezittingen komt!

Wanneer kiest u voor opslagruimte?

Het huren van een opslagruimte kan in veel gevallen een uitkomst zijn. Zoekt u bijvoorbeeld een veilige plek voor uw administratie van jaren geleden? Of wilt u uw oude meubels opslaan? Of heeft u simpelweg geen plek om uw vakantiespullen te bewaren? In Zevenbergen en in de gehele omgeving van Zevenbergen kunt u bij ons terecht. Of u nu tijdelijk opslagruimte nodig heeft of juist voor een korte periode; bij ons vindt u de juiste mogelijkheid voor opslag. Van mini-opslag tot grote unit voor uw inboedel of zelfs uw caravan, het behoort tot de mogelijkheden in Zevenbergen.

Contact voor opslagruimte in Zevenbergen

Wilt u meer informatie over het huren van opslagruimte in de regio Zevenbergen? Vul dan het contactformulier in dat hiernaast staat weergegeven of bel naar ons telefoonnummer 085 - 580 41 72. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Roosendaal en omstreken

Hoofdvestiging